Spring til indhold

500

500 Rummy er et hurtigt, sjovt spil for alle aldre. Formålet med spillet er at lægge talsæt ned for at få flest point i slutningen af hver runde og slippe af med alle dine kort, før andre kommer i vejen. Der kræves et par ting for at spille.

500 er et spil fra det 20. århundrede, mest baseret på det mexicanske spil Conquian. På den anden side er Conquian også baseret på det kinesiske spil Khanhoo, og går vi lidt tilbage, kommer dets rødder fra Mahjong.

Kortspil 500 - Gratis Online
Kortspil 500 – Gratis Online

Der er flere typer af Rummy og kan spilles med flere spil kort, det hele afhænger af hvor mange spillere der spiller. Der er ingen reel grænse for, hvor mange spillere der kan deltage, kun et sæt kort er påkrævet baseret på antallet af spillere, der deltager. Rummy siges at være nok det mest populære kortspil i verden efter poker.

En variation af Rummy, Rummy 500 spilles indtil en af ​​spillerne når 500 point. Spillet beskrevet her er designet til 2 personer.

500 – Lær reglerne til kortspillet 500 her – HjerterEs.dk

Foretrækker du at få reglerne forklaret på en video, så tjek reglerne til 500 på YouTube her. 500 er formentlig det mest klassiske familiekortspil, der overhovedet findes. Det kan spilles af både børn og voksne og før man får set sig om, har man brugt en eftermiddag på det. Antal spillere: 2 eller flere. Tid: 20-30 min.

Spilleregler til 500 – Spil kortspillet 500 Gratis Online

Kortspillet 500 – Spil 500 Gratis Online. Her på siden kan du spille det velkendte spil 500 gratis …

500 regler 2022 → Lær spillereglerne til kortspillet 500

Kortspillet 500 er et sjovt og underholdende spil for hele familien. Femhundrede …

500 – Kortspil – spilleregler for kortspillet 500 – Kreatit

Papiret er til at holde regnskab med hvor mange point de enkelte deltager har af point. 500 går …

500 Regler – Børnefødselsdagen

Spilleregler for 500 er en variation af Rummy. 500 spilles bedst af 2-4 spillere, og der bruges et fuldt kortspil, dvs 52 kort + 3 jokere. Som start deler kortgiveren 7 kort ud til hver spiller. Så lægger han resten i en bunke midt på bordet, og vender ét kort derfra med billedsiden op, og lægger det ved siden af bunken.

Formålet med spillet

Hovedformålet med spillet er at være den første til at nå 500 point. Positive point optjenes ved at åbne kort. Negative point trækkes fra de kort, der er tilbage på spillerens hånd efter hver tur (når modstanderen slipper af med alle deres kort).

At begynde

Til at begynde med får hver spiller 13 kort. De resterende kort i bunken lægges med forsiden nedad og danner bunken. Det øverste kort i bunken afsløres og bruges derefter som det fjernede dæk (kortene i det fjernede bunke vender opad). Spillet begynder, når en af ​​spillerne trækker et kort fra bunken eller fra den fjernede bunke.

Spilbarhed

Den grundlæggende handling i spillet er at åbne grupper og rækker af kort af samme rang. Rangen skal bestå af mindst 3 kort i samme kulør i træk, for eksempel: Q♥, J♥, 10♥. Grupper skal bestå af mindst 3 kort af samme rang, for eksempel: 2♥, 2♣, 2♠.

Hver runde består af to eller tre dele:

  • li>træk et kort fra bunken eller et eller flere kort fra de fjernede kort,
  • åbne kort (valgfrit)
  • og lægge et kort i den fjernede bunke.
  • Hvis en spiller trækker et kort fra det fjernede kortspil, kan han tage et eller flere kort.
  • Hvis en spiller tager et kort, kan han ikke fjerne kortet, før turen er slut. Hvis en spiller modtager mere end et kort, skal de straks afsløre deres sidste kort.

Således kan spilleren få det nødvendige antal kort fra det fjernede kortspil for at fuldføre sin åbning. Rummy 500-spillere har velkendte åbninger. Med andre ord kan de tilføje kort til kort, der er åbnet af deres modstandere.

Scoring

Positive og negative point kan optjenes i spillet.

Der optjenes positive point, når du åbner kort i henhold til værdierne nedenfor:

Es: 15 point eller 1 point (15 hvis Es er i en rang som A♥, K♥, D♥ eller i en gruppe som A♥, A♣, A♠, og Es er i en rang som 3♥ , 2♥, A♥ 1) hvis rangeret,

Konge, Dame, Knægt, Ti = 10 point,

Ni-til-to kort = scoren er lig med kortets værdi (f.eks. 9=9 point, 8=8 point osv.).

Negative point tages fra kort, der er tilbage i en spillers hånd i slutningen af ​​spillet (efter at den anden spiller har afsluttet alle sine kort).

Hvad er reglerne for de 500?

Reglerne for kortspillet 500 involverer spillere, der scorer point ved at danne matchende kulører fra de syv kort, der er lagt på bordet, og spilleren når 500 som det første point efter flere hænder er vundet. Billede kort scores for 10 point, 15, medmindre esser bruges som 1, og scores baseret på værdien af ​​alle andre kort.

To til otte personer kan spille kortspillet 500. Hvis der er fem eller flere spillere i spillet, kræves der et dobbelt sæt kort for at spille. Partnere kan oprettes, hvis der er fire spillere; Ellers spilles spillet individuelt.

Spillere trækkes for at dele, og når dealeren giver hver spiller syv kort, er den uuddelte del af kortene med billedsiden nedad i midten af ​​bordet, og det øverste kort springer op til siden af ​​bunken for at danne en bunke.

Hver spiller skiftes til at tage et kort og forsøger at lave en tur fra toppen af ​​bunken eller kasseringsbunken eller løbe i træk med de tilgængelige kort. Når spilleren tager fra kasseringsbunken, skal spilleren tage alle kortene på det valgte kort og straks bruge det øverste kort.

Hvis en spiller ikke har flere kort på hånden, får denne spiller, og spillere med resterende kort skal trække disse point fra deres samlede point. Spillet spilles indtil en spiller når 500.

Ende

Spillet slutter, når en af ​​spillerne når 500 point. Hvis begge spillere når 500 point i slutningen af ​​samme runde, vinder spilleren med flere point spillet.

nv-author-image

Beck David

Periodiske ændringer, stigninger og opdateringer af teknologi formidles til dig i det mest opdaterede omfang i vores webstedsindhold. Teknologi, virtuelle verden og spil er uadskillelige fra hinanden. Vi tænker også på spilelskere og formidler de seneste spilnyheder til dig. Vi tilbyder dig alle spilnyheder og indhold, så du kan opdage mere end et spil og følge det aktuelle spil! Du kan med det samme udforske vores websteds indhold for nyheder om de spil, du spiller regelmæssigt, eller for at opdage nye spil.

Om os

Kortspil er blevet meget populære på det seneste, så vi har udvalgt de mest underholdende kortspil til dig. Vi har samlet sjove spil, spilleregler og gode sponsortilbud til online casinoer.