Spring til indhold

Hjerterfri

Først og fremmest skal vi pointere, at Hjerterfri er et kortspil, som alle, der bruger en computer, kender og spiller hyppigt. Det er dog meget sværere at spille end andre kortspil. Af denne grund vil der være nogle, der vil spørge, om der er et trick til at spille dette spil mere effektivt. Men jeg ville gerne forklare dig det i detaljer, da jeg ikke kan se det så meget på internettet. Så uden at spilde tid, lad os gå videre til spillets forviklinger.

Hjerterfri
Hjerterfri

Hvordan spiller man Hjerterfri?

Hjerterfri er et kortspil, der kan spilles med tre eller fire spillere. Det spilles med et enkelt spil på 52. Hvis der er en spiller, der overstiger 100 i henhold til spillerpointene, slutter runden. Så der er ikke noget antal runder.

Spilleregler Hjerterfri og start af spillet:

 1. Intet kort fra trofæserien kan kastes ned i starten af ​​spillet.
 2. Den spiller, der har flue 2 i hænderne på spillerne, starter spillet.
 3. Dækket blandes mellem spillerne og skæres af spilleren til venstre for dealeren. Dealeren giver hver spiller et kort.
 4. Hver spiller skal kassere et kort i form af kortet på gulvet, når det er hans tur. Senere spillere har ingen sådan forpligtelse. Hvis han ikke har farven på det nedre kort på hånden, kan han kassere et af spar- eller hjertekortene. Den person, der kaster det højeste kort i den hånd, tager hånden, og den person, der tager det igen, kaster et kort på jorden og fortsætter spillet.
 5. Hvis en spiller afgår for hver runde, tilføjes 26 point til de andre spilleres score. Hvis spilleren udfører et håndklæde, trækkes 26 point fra hans/hendes eget nummer. Når du spiller spardronningen, er nøglen at fuldføre spillet med den laveste score. Hvis ved slutningen af ​​hver runde, en af ​​spillernes pointscore overstiger 100, er spillet slut.
 6. Den med færrest strafpoint vinder spillet.
 7. I slutningen af ​​hver runde udregnes de spillere, der har kort i farven hjerter og spar, ved kun at tælle disse kort og skrives til cifret.
 8. Spardronningen er 13 point og hjerterne er 1 point.

Hjerterfri ️ Spil Gratis Hjerterfri Online ️ Spil Nu! (2021) – 7 kabale

Hjerterfri er et hyggeligt kortspil for fire personer. I denne udgave spiller du dog mod tre …

Hent Hjerterfri – Microsoft Store da-DK

Hjerterfri. ‪TreeCardGames‬. Kort- og brætspil. Officiel klub. PEGI 3. Hjerter er en gratis version af det berømte stik tagende kortspil. Brug din bedste strategi og evne til at tælle kort, til at undgå at tage stik der indeholder …

Hjerterfri kortspil – Spil det sjove kortspil Hjerterfri her

HJERTERFRI KORTSPIL. Der er mange muligheder for at spille kort på nettet – og på denne …

Hjerterfri – Spil Gratis Hjerterfri online – dansk7kabale.dk

Gratis Spil Hjerterfri. Alle spil på dansk7kabale er gratis, og det gælder derfor også vores spil …

Hjerterfri – Spil gratis Hjerterfri online HER! – NetSpil.dk

Hjerterfri er et kortspil, hvor man skal være fire spillere. Spillet spilles med et sæt almindelige …

Hjerterfri kortspil – Spil det sjove kortspil Hjerterfri her

Spil sjove kortspil gratis og find udfordrende hjerterfri spil på nettet. Det er også muligt at spille …

Hjerterfri Kortspil – Spil gratis kabaler – SpilKabale.dk

May 06, 2017 · Hjerterfri er et super sjovt spil, som i gamle dage blev kaldt for “Hævn” da …

Hjerterfri Kortspillet – Spil gratis kabaler – SpilKabale.dk

Jan 09, 2017 · Hjerterfri Kortspillet. Alle kabaler og kortspil Hjerterfri Kortspil admin 09 jan , …

Hjerterfri 2022 → Spil gratis hjerterfri online | Spil …

Hjerterfri på nettet er et eksempel på, at de ældre spil ligeledes fungerer digitalt. Er du en inkarneret hjerterfri-fan kan du altså sagtens finde din yndlingsunderholdning online. Gratis hjerterfri kortspil henvender sig til alle …

‎Hjerterfri i App Store

Download Hjerterfri til din iPhone, iPad eller iPod touch. ‎*** SPIL HJERTERFRI PÅ DIN …

Hjerterfri → Spil gratis hjerterfri online | Gratis online hjerterfri (HER)

Hjerterfri er et kortspil med forholdsvis simple regler, og det er derfor et spil hvor alle kan være …

Hjerterfri – Apps i Google Play

Spil det berømte Hjerterfri mod modstandere simuleret af en avanceret kunstig intelligens. *** …

7 kabale – Spil 7 kabale online gratis her – Spilbyen.dk

Brug din tid på at lægge kabaler. I en tid hvor hele verdenen er ramt af COVID-19, kan der …

😍 Kortspillet Hjerterfri online — Spil Hjerterfri gratis

Sådan spiller du Hjerterfri Hearts er et kortspil til fire deltagere, i computerversionen er tre af …

SpilHjerterfri.dk – Facebook

Spil det sjove kortspil hjerterfri på SpilHjerterfri.dk. SpilHjerterfri.dk. 258 likes. Spil det sjove …

Hjerterfri – Spil gratis hjerterfri online | Den bedste i DK – 7 Kabale

Hjerterfri er tilsyneladende et spil hvor reglerne ikke er så fastlagte som de er i eksempelvis 7 …

Nogle taktikker for at vinde i Hjerterfri

Det vigtigste, vi skal vide i Hjerterfri-spillet, er ikke at score point. Derfor, jo lavere nummererede kort vi har, jo lavere scorer vi. Dette er dog ikke altid muligt. Den ting, der forårsager dette mest, er spardronningen. Hvis dette kort med bogstavet Q overlades til os, mens vi spiller, får vi 13 point. Dette kort er det kort, der får os til at spise halvdelen af ​​den samlede 26-point leaderboard på én gang. Derfor er det vigtigste i dette spil, at vi ikke har det sorte hjertekort med bogstavet Q.

Med andre ord, det vigtigste vi kan gøre for at undgå spardronningen er at have mindst 3 lave kort fra de andre spar. Så vi skal have lavere kort end spardronningen i de kort, vi har. På denne måde, når et kort kastes på bordet, bliver spardamen ikke overladt til os, da vi vil kaste lavere kort end spardamen. Måden at gøre dette på er at udveksle spardronningen og de større konge- og es-kort i starten af ​​spillet. I dette tilfælde vil vi kun have små kort tilbage. På denne måde kaster vi altid lave kort, mens sparkortene åbnes, og vi er beskyttet mod spardamen.

Situationen er dog ikke altid så enkel. Nogle gange, når der er andre kort såsom ruder, hjerter, kløver osv., der ikke er i modstanderens hånd, kan spardronningen i hans hånd kaste det i stedet. I sådanne tilfælde, selv med det tredje laveste kort, 4 ruder, kløver, hjerter, kan spardronningen forblive i vores hænder. For at undgå dette er de andre kort vi har også vigtige. Så bortset fra ikke at beholde spardamen og have mindst 3 lave antal spar kort, bør vi også være opmærksomme på et andet trick.

Her er tricket er at have mindst 3 kort med et lavt tal, også fra ruder, kløver og hjerter. Denne rækkefølge er dog ikke altid mulig. Sværhedsgraden af ​​spillet kommer alligevel fra dette. Derfor bør vi også kende andre tricks. Så jeg oplister alle tricks på en liste, så du kan se, hvad du skal gøre én efter én.

 1. Det er nemt, hvis vi har mindst 5 køller på hånden: Vi må ikke bytte vores klubkort, og også sende andre kort til ombytning, så vi har mindst 5 køller. For det første kort er altid 2 kløver, og så hvis vi har mange kløver, kan vi forcere spillet ved at kaste kløver, så spardamen bliver overladt til en anden. Med andre ord, da der er 13 fluer i et kortspil, og vi har 5 af dem, vil det være et spørgsmål om tid, før en spiller, der ikke har nogen fluer, kaster spardronningen på bordet. På dette tidspunkt bør vi forsøge at kassere det laveste af vores klubkort, mens vi kasserer dem. På denne måde sikrer vi, at spardronningen bliver hos den anden spiller, der kaster en lav flue og en høj flue.
 2. Hvis vi har mindst 4 spar, skal du ikke bytte dem: En anden måde at undgå spardamen på er at samle sparkortene. Så hvis vi har mindst 4 spar på hænderne, skal de kort, vi vil udveksle, være andre høje kort. I sådan et tilfælde får vi helt sikkert mindst 1 kamp mere. Så vi har 5 spar i alt. I dette tilfælde er vi ikke bange for at kaste spar på jorden eller, hvis vi har spaden, kaste den. Fordi vi har de fleste spar, og vi har en serie, der er mindre end de andre kort. Hvis vi har spardronningen, skal vi tvinge de andre få kort ned, vi skal ned. For når denne serie er slut, hvis man bliver smidt til jorden, sender vi spardamen over. Men hvis vi ikke har spardamen, så skal vi tvinge sparkortene til jorden. For den spiller, der har spardamen i hånden, skal højst smide spardamen i hånden i 4. fordeling. Derfor vil dette kort ikke være i vores hænder igen.
 3. Hvis du har mindst 3 af hele rækken af ​​kort på hånden, så giv kun én serie til børsen: Hvis vi har mindst 3 serier af kort før den første kortuddeling, er det en fordel at vælge en serie af dem og kasser dem. Fordi situationen er den samme med andre konkurrenter, og de vil også give deres tre til børsen. I sådanne tilfælde er det meget sandsynligt, at et kort i serien vil være helt ude af vores hænder. For eksempel, når vi fjerner alle fluerne i vores hånd, når en flue kastes på jorden, har vi mulighed for at fjerne de større kort fra vores hænder. Så vi scorer ikke point med store kort. Hvis vi har en spar, konge og es i vores sæt kort, skal vi først fjerne denne trio. Hvis ikke, bør vi kassere den anden serie. Bortset fra det, hvis vi har de store i pokalserien, bør vi give dem til skiftet som i spar. Så i sådan et tilfælde er serien, vi skal være opmærksomme på, spar og kopper.
 4. Hvis vi har hjertedronningen, es og konge, og vi har de store kort af de andre kort, skal vi sende det mindste fra hver af de serier, vi har, til bytte: Hvis vi har de store hjerter, skal vi drage fordel af det.For takket være de store cupper kan vi slippe alle tre modstandere tilbage med 26 point ved at tage 26-serien i vores hænder. Store trofækort giver os mulighed for at samle dem alle. I dette tilfælde er det kun tilbage at tage spardamen i vores hænder. Hvad vi vil gøre for dette er at ændre de mindste fra de andre serier. På den måde kan vi samle spardamen og andre hjertekort med de store kort, vi har.

Gammeldags 7 kabale er et klassisk spil for hele familien.

For at kunne spille Hjerterfri spillet bedre, skal vi gøre de ting, der skal gøres i den første kortudveksling uden fejl. Derfor kan vi sige, at det vigtigste punkt for os at vinde spillet er de rigtige træk, der skal foretages i kortudvekslingen. Hvis vi starter spillet med at tage de kort, der skulle være i kortbyttet, bliver det nemmere for os at vinde spillet, da vi ikke har mange point tilbage. Kort sagt, dette er hemmeligheden bag at spille Hearts bedst.

nv-author-image

Beck David

Periodiske ændringer, stigninger og opdateringer af teknologi formidles til dig i det mest opdaterede omfang i vores webstedsindhold. Teknologi, virtuelle verden og spil er uadskillelige fra hinanden. Vi tænker også på spilelskere og formidler de seneste spilnyheder til dig. Vi tilbyder dig alle spilnyheder og indhold, så du kan opdage mere end et spil og følge det aktuelle spil! Du kan med det samme udforske vores websteds indhold for nyheder om de spil, du spiller regelmæssigt, eller for at opdage nye spil.

Om os

Kortspil er blevet meget populære på det seneste, så vi har udvalgt de mest underholdende kortspil til dig. Vi har samlet sjove spil, spilleregler og gode sponsortilbud til online casinoer.